10/2/09

Lliga Catalana "B" 2009

Hola nois noies que veu fer i/o voleu fer la Lliga "B" ,aqui teniu certes dades:
  1. Aqui teniu la relacio de pilots que pasen a fer la Lliga "A" 2009 , pero dir-vos que primer heu de demanarli el titol de Pilot de Competicio a la Srta. Montse de la FAC , ja que el necesitareu per poguer participar a la Lliga "A". Segons la FAC el criteri per accedir al titol de Pilot de Competicio es quedar entre els 5 primers de una maniga o de la clasificacio general final , evidentment dins la Lliga "B".
  2. Es va aprobar per majoria a la ultima reunio de clubs(28/01/09), que per participar a la Lliga "B" la categoria de homologacio de la vela admessa es fins a DHV 2/C , per evitar tot tipo de controversies ja que es una lliga de aprenantatge i s'ha de possar certs criteris logics per a tots , encara que hi hagi algu que com sempre no li va be , torno a repetir ara i ja no cal consultes sobre aquest tema que ES VA APROBAR PER MAJORIA EN LA REUNIO DE CLUBS QUE VA ESTAR OBERTA PER A TOTHOM.
  3. Anims per tots els que dubteu participar , que ja veureu com no es ho que sembla ,i sino pregunteu a algu que abans era reaci a fer-ho i ara es un convençut( oi Jordi )
  4. Llistat dels nous megapilots:

Pere Valles Milla
Alberto Corral Alonso
Roque Moya Ferrer
Jacint Sobirats i Espuny
Francisco Garcia Quilis
Antoni Batet Mallafre
David Diaz Sanchez
Jordi Fisas Largo
Xavier Berneda Martin
Jordi Massanes Mateos
Oriol Fernandez Perez
Victoria Moron Faura
Miguel Angel Magaña Gonzalez
Marc Morer Nieto
Oscar Cabello Prieto
Txus Carbonell Llambrich
Francisco Javier Caparros Bausa
Oscar Falcón Soldevila

Properament penjarem copia del acta de la reunio de clubs,

Salut companys i ens veiem aviat, Gori.