16/4/09

CONFIRMAT HI HA PROVA 18/19 D'ABRIL

Hola , pos aixo , que tenim la 1ªprova de la Lliga 2009 aquest cap de setmana a Ager.
Ja se que pensareu que la meteo esta ¿?¿?¿?¿ , pero com es primavera hi ha força inestabilitat i ni al mateix Picó sap dir quin temps fara , crec despres de consensuar-ho amb altres persones de l'organitzacio,que si dissabte es raro ,aixo no vol dir ni bo ni dolent , i com diumenge pinta millor val la pena de fer-la .
Que quedi clar que si no fa bo per volar i no es vola, la decisio de anular o no una prova es decideix entre el club organitzador i el responsable de la lliga(en aquest cas jo mateix) el dijous abans com molt tard i es publica en aquest bolg.
.Diuen que per volar s'ha d'estar al despegue.
En els pitjors del temps de dissabte , fariam jornada d'introduccio per els de la B i paperassa d'inscripcions i carrega de balisses per tots. Os pregaria una mica de paciencia amb la nova informatica , ja que no es del mon del vol , es diu Iolanda .
Tambe es donaran , si arrivan a temps , les samarretes de la Lliga 2009 a tots els inscrits per tota la lliga.
Recordar-vos que porteu papers originals (transferencia.llicencia 2009,titol pilot,i demes), i que seguim sense tindre cables de conexio per els Gps o sigui que porteu els vostres,moltes gracies.

+Ens veiem dissabte 18/04/09 a les 9:00h al Camping d'Ager