27/4/09

Jornada EntrenosLliga B

Hola a toth@m inscrit a la Lliga B 2009, estem plantejant la possibilitat de fer una jornada d'entrenos per la B el proper dissabte 09/05/09 a Ager, ja que no es va poguer fer abans.
Agrairiem que els que volgueu vindre deixeu comentari aqui mateix , ho confirmarem el dimarts 05/05/09.
Salut,Gori

26/4/09

Cronica Ager 18/19 Abril
















Hola en primer lloc vull resaltar que seguin el mateix criteri i reglament de la lliga nacional ,totes les manigues que no tinguin mes de 250 punts per el primer classificat no seran valides com a puntuacio per la lliga catalana ni evidentment per el ranking nacional ,aixi nomes serviran per si el club organitzador dona algun premi al guanyador de la prova del cap de setmana i per fer-ho constar nosaltres aqui a la plana web perque tothom sapiga qui ha guanyat la prova. Dit aixo dir-vos que la maniga del dissabte va valdra 200 punts i no es valida a efectes lliga.





La puntuacio per aquest any a la Lliga Catalana funciona de la seguent manera:





Distancia minima 4 Km.





Perque la maniga valgui 1000 punts. 5 pilots han de fer mes de 25km.





I els resultats van ser els seguents:





El guanyador de la 1ª maniga d'Ager va ser Xevi Bonet amb 21 km.





Segon va ser Juan Manuel Garcia amb 17,3 km.





Tercer va ser Lee Garcia Davies amb 16 km.





La maniga de la B es va suspendre ,ja que just abans de l'obertura de la finestre es va tapar el cel amb uns nuvols amb un desarrollo brutal que va fer pendre aquesta decisio.





Diumenge despres de pujar al envol i estar de nord el vent, varem esperar a que el nord alfluixes pero es va tapa amb nuvols i es va anular la maniga i tots cap a casa.





Ens veiem la propera a Castillonroi.





Salut,gori

16/4/09

CONFIRMAT HI HA PROVA 18/19 D'ABRIL

Hola , pos aixo , que tenim la 1ªprova de la Lliga 2009 aquest cap de setmana a Ager.
Ja se que pensareu que la meteo esta ¿?¿?¿?¿ , pero com es primavera hi ha força inestabilitat i ni al mateix Picó sap dir quin temps fara , crec despres de consensuar-ho amb altres persones de l'organitzacio,que si dissabte es raro ,aixo no vol dir ni bo ni dolent , i com diumenge pinta millor val la pena de fer-la .
Que quedi clar que si no fa bo per volar i no es vola, la decisio de anular o no una prova es decideix entre el club organitzador i el responsable de la lliga(en aquest cas jo mateix) el dijous abans com molt tard i es publica en aquest bolg.
.Diuen que per volar s'ha d'estar al despegue.
En els pitjors del temps de dissabte , fariam jornada d'introduccio per els de la B i paperassa d'inscripcions i carrega de balisses per tots. Os pregaria una mica de paciencia amb la nova informatica , ja que no es del mon del vol , es diu Iolanda .
Tambe es donaran , si arrivan a temps , les samarretes de la Lliga 2009 a tots els inscrits per tota la lliga.
Recordar-vos que porteu papers originals (transferencia.llicencia 2009,titol pilot,i demes), i que seguim sense tindre cables de conexio per els Gps o sigui que porteu els vostres,moltes gracies.

+Ens veiem dissabte 18/04/09 a les 9:00h al Camping d'Ager

3/4/09

AGER 18/19 D'ABRIL 1ª PROVA LLIGA

Ara va de debo seny@rs, la 1ª prova la farem a Ager els dies 18 i 19 d'Abril.
Ens trovarem a les 9:00 h. del mati al Camping d'Ager per fer les inscripcions i posteriorment pujar al envol per fer la 1ª maniga de la Lliga 2009, procoreu se puntuals , no rondinar gaire , i atabalar menys encara , i aixi anirem millor tots plegats , perque segur que portan varies compes al d'amunt molts de vosaltres (per no dir tots menys algu de la B) sempre hi ha algun energumeno fen les mateixes preguntas a ultima hora i donant pel sac.
Seguirem informan, esteu al cas.
Salut, Gori.