12/7/10

PROVA DE BELLMUNT

Hola a toth@m ; aqui os deixo un escrit del club Bertigent , als cuals s'ha de felicitar per l'organitzacio de la prova que han fet.



La prova del cap de setmana de la lliga catalana a Bellmunt ha estat un èxit en tots els aspectes. A les mànigues, tot i que gens fàcils per les condicions aerològiques (o aeroil.lògiques), hi va haver algun pilot a gol, o molt aprop, cada dia. El poble de Sant Pere de Torelló està al.lucinat comentant que varem muntar una "festa major" molt maca i sense conflictes... Vull agraïr a tothom qui hi va col.laborar, ja sigui poc o molt, pel treball impecable i ben organitzat que hi ha hagut, i també als pilots i acompanyants per ser tan bons xicots-xicotes.Podeu veure fotos a http://www.ecrispi.net/bellmunt L'any que ve hi tornarem...
BertíGent vol lliure
P.D. L'accident del Moi es queda en només un esquinç o, en el pitjor dels cassos, una fissura a l'os.

4 comentaris:

dANI ha dit...

Hola a tots.. Des de tant lluny, des d'aquest llunyà Haití a on em va portar un terratrèmol el gener, me n'alegro de veure que seguiu amb el vostre afany d'aventures aerològiques (prenc la paraula d'en Gori), i que seguiu mantenint una lliga C ben activa. Us envio una forta abraçada i un gran somriure a tots/es.. Cuideu-vos molt... Ens veiem l'any que ve?

dANI
(Aquell noi de seguretat...)

Unknown ha dit...

Gori,sis plau:¿podries publicar les casificacions?A,B,acumulades...Alguns les necesitem per fer gestions...
Gracies per la dedicació!!!

Gori ha dit...

Hola "jmcgiber" , no se qui ets , aixi que si vols algo de mi signa amb el teu nom i despres demanar.
Gori.

Unknown ha dit...

Dani, Homellop!

Què tal per Haití??? Mare meva la que es va liar... Espero que tot vagi bé i pogueu fer-hi feina... la cosa no està fàcil.
La pròxima vegada que llarguis tant temps deixa'm al Bruc!!!
Saps quan tornes o no?

Vinguen!

Xesco