30/4/10

SI , SI , SI FEM ENTRENOS 1 DE MAIG

HOLA , POS AIXO , QUE SI ESTAREM DEMA AL MATI AL CAMPING D'AGER PE FER ELS ENTRENAMENTS DE LA LLIGA B , JA QUE LA PREVISIO NO ES BONA PER VOLAR SI QUE L'ES PER LA TEORICA , QUE TAMBE ES IMPORTANT TANT PER ELS QUE COMENÇAN COM PER ELS QUE NO.
TAMBE OS RECORDO PER ENESIMA VEGADA , QUE ES PODRAN FER LES INSCRIPCIONS.
APA DONÇS , ENS VEIEM DEMA ,SI ENS MIREM CLAR.
GORI

21/4/10

INSCRIPCIO LLIGA 2010

Hola , agrairia a tots els interesats en participar a la propera Lliga Catalana 2010 que envie-ho la fulla d'inscripcio abans del 30 d'Abril de 2010 per poguer avança feina i aixi el dia 8 de Maig a la primera prova a Ager no es trigui massa en pujar al envol per fer la maniga del 1er. dia , que os quedi clar que nomes os demano la fulla d'inscripcio , no el pagament que el podeu fer fins l'ultim moment encara que crec que no cal apurar.
Tambe dir que el dia 1 de Maig es faran suposso els entrenos i dic suposso ja que fins ara la confirmacio d' asistencia de la gent es gairebe escasa per no dir quasi nula.

Gori.

12/4/10

1 DE MAIG ENTRENOS AGER

El proper dia 1 de Maig farem els entrenos d'enguany a Ager , intentarem combinar la teorica al mati amb la practica a la tarda, per tots els que vinguin agrairia portin el cable de conexio al ordinador del seu gps, gracies.

Per altra banda tambe es podra fer alla mateix l'inscripcio a la Lliga 2010.

Si no hi ha res de nou ens veiem a les 9:00h. del mati al Camping d'Ager

Salut, Gori.