29/5/10

DESCALIFICACIO TONI BATET A CASTEJON

El Jutge de la prova de Castejon de Sos , Luis Aparicio , ens fa arrivar la copia de l'acta enviada a la FAC , i l'ho mes trist es que es per una actuacio d'algo que jo personalment sempre he recalcat que no s'ha de fer mai i sempre hi hagut algu que m'ha dit que estic carregat de manies , i que quedi clar que el Jutge de la prova de Castejon de Sos esta fen la seva feina sense que ningu l'hi hagi de dir res i ho ha fet per criteri i iniciativa propia .
Aqui os l'adjunto :

El jurado procede a la descalificación del piloto Dorsal 199 BATET MALLAFRE, ANTONI y a iniciar procedimiento disciplinario extraordinario ante el comité de disciplina deportiva de FAC sobre su actuación antideportiva:
Continuar volando después de la obligación de aterrizar inmediatamente tras la cancelación de la manga, por el riesgo que implicaba la presencia del helicóptero de la guardia civil para las tareas de rescate.
Al ser el único piloto que no se había reportado, el responsable de recogidas debe comunicarse con él mediante llamada telefónica y el piloto le manifiesta que está aterrizado en Campo. Lugar situado fuera del recorrido de la prueba, lo que demuestra que continuó volando una vez fue suspendida la manga.
Lo cual constituye una infracción MUY GRAVE según aparece reflejado en el capitulo sexto , articulo 41, apartado O: “la tardanza en aterrizar después de cancelarse la manga por algún peligro inevitable (articulo 26, detención de una manga iniciada) recogido en el REGLAMENTO TECNICO DE COMPETICION DE PARAPENTE








El jurado.

Castejón de Sos 23-5-2.010

27/5/10

CASTILLEJOS 5/6 JUNY


Hola a toth@m , aqui os adjunto el cartell d'informacio i l'arxiu dels waypoints de la propera prova a Castillejos , recordar-vos de confirmar la vostre asistencia abans del dimecres 2 de Juny al club Alaire, secretari@alaire-club.com , gracies.



Salut, Gori.

23/5/10

XAVIER GUARDIOLA

Ahir dissabte 22/05/10 durant la prova que es feia a Castejon de Sos , el pilot Xavier Guardiola va perdre la vida a consecuencia de un fatal accident.
Es comunica que estara a la sala de vetlla nº12 de Sancho de Avila (BCN) , dema dilluns a partir de les 15:00 hores i el funeral sera al mateix lloc el dimarts 25 de Maig a les 10:45hores.
Desde aqui fem arrivar el nostre condol a la familia.
Organitzacio Lliga Catalana

12/5/10

ARXIU WAYPOINTS CASTEJON

Hola , aqui esta l'arxiu dels waypoints de Castejon ,recordar-vos que lo millor es que borreu els waypoints del vostre Gps abans de carregar els nous.

http://www.motosgranollers.es/castejoncompeg.wpt

Tambe dir que ja es podra descarregar amb els nous Gps Flymaster, ja que hem actualitzat el programa de descarregues de l'ordinador de la FAC.

Gori.

RESULTATS 1ª PROVA LLIGA AGER

La maniga de dissabte nomes va ser valida per els de la Lliga "B", ja que per ells no te res a veure si la maniga val 200 punts o 1000 , no com en el cas de laLliga "A" que al no valdra 250punts no es valida.
Aqui teniu la classificacio de la B. http://www.motosgranollers.es/AGER_1_B_2010.pdf
Apa adeuuuuuuu.
Gori.

11/5/10

PROVA CASTEJON SOS 22/23 MAIG

Hola a toth@m


aqui os adjunto el programa que ens fa arrivar l'organitzacio de la prova de Castejon els propers dies 22 i 23 de Maig i tal com es va acordar a la reunio de clubs d'enguany es obligatori que cada pilot confirmi la seva assistencia al club organitzador abans del dimecres anterior a la prova envian un email al mateix club organitzador indican dorsal i nom , ja que d'aquesta manera els clubs organitzadors de les proves poden adecuar el numero de vehicles per els remontes segons els pilots confirmats , tambe es va acordar que els clubs nomes tindrian l'obligacio de pujar al envol als pilots confirmats amb antelacio , pero a tots els pilots inscrits a la lliga i que no hagin confirmat la seva assistencia no s'els podra negar la resta de serveis inclossa la recollida.
Vull deixar ben clar que aquestes decisions les van pendre els clubs a la esmentada reunio i no jo o el cap d'area.
Salut, Gori.

P.D. En aquest cas ens demanen que confirmeu maxim dilluns 17 a la nit al email competicion@parapentepirineos.com

Gracies.

6/5/10

1ª prova Lliga Catalana Ager

Hola a toth@m , SI hi ha prova aquest cap de setmana 8/9 de Maig a Ager, quedem a les 9:00h al Camping d'Ager , per acabar de fer les inscripcions i la paperassa , recordar-vos que es necesari portar la vostra llicencia 2010 i el titol de pilot ,a la vegada tambe el cable de conexio del vostre Gps.
Per qui tingui dubtes, dir-vos que la data que teniem sense adjudicar lloc/club per fer al 25 de Setembre ja te un club que fara la prova i sera a Vilanova de Meia , per lo que al no tindre mes datas disponibles s'ha cregut oportu tira endevant la prova(sino es perdia) d'aquest cap de setmana ja que la meteo esta supercanviant i desde res a fer una prova no es pot assegurar.

Adjunto l'arxiu de balisses en format per Compegps, GpsDump i Gpx.
http://www.motosgranollers.es/lliga12010compeG.WPT
http://www.motosgranollers.es/lliga12010dump.wpt
http://www.motosgranollers.es/lliga12010gx.GPX

Salut,Gori