22/11/11

Behobia - San Sebastian

Arribada a meta (foto: Marathon Photos)
La Behobia
Diumenge, la cursa comença a les 11 h a Behobia, un barri proper a Irun. La Behobia - San Sebastian, organitzada a la perfecció per club CD Fortuna KE, té 20 km i un desnivell acumulat d'uns 277 m. Podeu veure el recorregut aquí.

Pinxos i running, què més es pot demanar?
Gran cap de setmana a Donosti. Divendres, després d'una bona pallissa amb la furgoneta, arribem tota la colla a Donosti i ens allotgem a l'hotel Barceló Costa Vasca que havíem concertat a través de la central de reservas turísticas de San Sebastián. Una bona idea perquè fas la reserva del dorsal per a la Behobia - San Sebastian i també lligues el tema de l'hotel.
Dissabte, dia de turisme per la ciutat, per provar la infinitat de llocs de pinxos i de passejar pel casc antic.
Algunes recomanacions de llocs imprescindibles:

  • Txurrut
  • Goiz Argi
  • La Cuchara de San Telmo
  • Zeruko

I diumenge, la cursa. L'ambient és increïble durant tot el recorregut. Famílies senceres, nens, grans, joves... tothom animant. Res a veure amb altres mitges maratons en què et trobes bastant sol durant la cursa. Només per això ja paga la pena fer-la.
Finalment, un bon temps (1:35:48) que per mi està força bé.
I per acabar, només vull remarcar la importància d'anar ben entrenats. No deixa de ser una cursa tipus mitja marató amb un cert desnivell i és trist trobar-se gent que es troba malament, vomitant, desmaiats o senzillament a peu. I penso que és perquè l'efecte crida és molt gran i s'apunten corredors esporàdics que no tenen la preparació adequada.
I ara, a preparar la 34a edició de la Marató de Barcelona que tindrà lloc el 25 de març.