10/6/06

Resultats, classificacions i fotos prova Berga



Us passo els comentaris que m'ha fet arribar l'Ivan Ripoll:

Tot i insistir en volguer fer una prova el dissabte, el ponent no ens va deixar. Finalment doncs la organització va proposar portar els pilots d'excursió a Canalda. Tot i que no ho veiem clar perquè era tard (les 17h quant ens ho plantejavem) vem decidir aprofitar les furgos i anar petats cap allà. I la tornada...volant! Va merèixer la pena! una tarda estupenda, amb sostre de 2500 sobre el port del compte...increïble...mireu les fotos. I el Quim va arribar a Berga!

Diumenge es lleva millor, fa pinta d'haver-hi menys nord. Després d'escalfar-nos el cap decidim ser optimistes i posar una prova llarga: gol a la cellera...aquests berguedans estàn tocats de l'ala.
Després de 2 balises per Berga, aguantar la capa dels 2100m (t'havies d'agafar a les bandes) i agafar sostre a Rasos (2600m), els que quedaven es van llançar al temible pla de prats de lluçanés. Xino xano van anar avançant fins aribar a Rupit, mig camí entre torelló i la Cellera. Volarro.

Teniu disponible aquí la classificació general de la lliga A i una galeria de fotos mooooolt guapa de la prova de Berga.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I el de la lliga B no existim???
Algun puntet més debem tenir, no?
Ostres, després anem dient per allí que el que ens importa és participar i aprendre... i aquí un rapinyant punts...jejeje

Es farà llarg el camí fins al juliol...

Enhorabona als que van poder fer un volarro diumenge.

X

Ferran Moron ha dit...

Hola, ara demanaré a l'Ivan que també ens passi la classificació de la B i la penjaré. Bons vols.

Anònim ha dit...

Merci... no crec que estigui massa pel tema... amb el campionat daspanya pel mig... ens esperarem... no ve d'una setmana ni dues...

Bons vols!
X

Anònim ha dit...

Hooola amigos , recordar que en la Lliga se descarta el 20% de las mangas , por lo que se tiene que descontar una manga de cada uno de los pilotos para que la clasificación sea buena , como norma siempre la de peor puntuación.
P.D. aunque se descarte no tiene que desaparecer ya que el descarte puede variar según vayan las clasificaciones