28/5/08

Nou arxiu de waypoints (balises)

Teniu disponible al menú de l'esquerra, perquè us pogueu descarregar, el nou arxiu amb les balises que farem servir aquest any a la lliga. S'han arreglat alguns problemes que s'havien detectat amb els gps MLR. Es prega que us descarregueu les balises i les passeu al vostre gps abans de la pròxima prova. Comproveu que vagin bé.

Si algú no les ha pogut descarregar, a Castillejos ho podrà fer. O a qualsevol altra prova de la lliga. Recomanem que porteu el cable de connexió del gps.

Descarrega't les balises 2008

Gràcies

4 comentaris:

Xavi ha dit...

No les podríeu publicar en UTM?
Si no no sé com comprovar res.

Xavi ha dit...

No les podríeu publicar en UTM?
Si no no sé com comprovar res.

Gori ha dit...

Hola Xavi, si descarregas el arxiu de les balisses a un ordinador que tingui el compegps air (jo tinc la versio 6.2),al obrir l'arxiu de waypoints el pots veure amb el format que vulguis.
Despres d'obrir el compegps,obres l'arxiu de waypoints i tals possa tots a la pantalla d'aquesta manera clicas sobre qualsevol waypoint i et obra una finestra a l'esquerra de la pantalla,en aquesta finestra hi ha totes les dades i una de les dades son les coordenades, clicas sobre el icono de llapis que hi ha a les coordenades i t'obra un altre finestra amb les coordenades i el format esta amb un desplegable sota d'elles.
Espero que t'ho hagi explicat correctament..
Salut, Gori

Anònim ha dit...

Estas balizas son las mismas que las de Áger o hay balizas nuevas?

Un saludo.